top of page

"Olemme arvokkaita juuri tällaisina"

Olen kasvanut perheessä, jossa terveelliset elintavat, liikkuminen ja kokonaisvaltainen hyvinvointi olivat luonnollinen ja tärkeä osa arkea. Lapsena kokeilin erilaisia lajeja uinnista lumilautailuun. Tanssin aloitin 11-vuotiaana. Kehollinen oppiminen, liikkeen ilmaisuvoima ja tanssin kokonaisvaltaisuus veivät minut mukanaan!

 

Tanssinopettajan opinnoissa aloin ymmärtää liikkeestä, ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta sekä kehon toiminnasta yhä enemmän.

 

Maisteriopintojeni aikana ja niiden jälkeen olen perehtynyt pilatekseen, joogaan ja somaattisiin menetelmiin lukuisissa eri koulutuksissa.

 

Ymmärrän kehon loppumattomana tiedon lähteenä, jonka viestejä voimme herkistyä aistimaan. Minua kiehtoo se, kuinka keho muuttuu koko elämän ajan. Valinnoillamme voimme itse vaikuttaa siihen, mihin suuntaan kehollinen minuutemme kehittyy.

 

Tunneillani pyrin luomaan hyväksyvän, keskittyneen ja turvallisen ilmapiirin, jossa voit saavuttaa syvän yhteyden omaan kehoosi. Otan huomioon jokaisen asiakkaan erikseen.

Ohjauksessani käytän harkittuja käsitteitä sekä selkeää, huolellista kieltä. Näin sinun on helppo tulla tunneilleni, vaikka olisit vasta-alkaja. Myös improvisaatiolle ja leikille on tunneillani tilaa.

 

Haluan välittää opettaessani tervettä arvostusta itseä ja muita kohtaan: olemme arvokkaita juuri sellaisina kuin olemme.

 

Olet lämpimästi tervetullut tunneilleni!

 

 

Koulutukseni

  • Tanssinopettaja (AMK), Turun Taideakatemia 2005–2009

  • Somatic Pilates -ohjaaja, Somatic Center Finland 2009–2010

  • Tanssitaiteen maisteri, Teatterikorkeakoulu 2011–2016

  • Somatic Pilates -laiteohjaaja, Somatic Center Finland 2011

  • Somatic Education program, Moving On Center, Berlin 2014

  • One Yoga Teacher Training, hatha-joogaohjaaja (RYT-200), Bali, Indonesia 2015

  • Spiraalistabilaatio (SPS) -ohjaajakoulutus kurssit 1A + 1B, Helsinki 2017

  • Lisäksi lukuisia muita kursseja.

 

Opettajiani ovat olleet muun muassa Jarmo Ahonen, Amy Havens, Brett Howard, Hely Järvinen, Satu Palokangas ja Jennifer Stacey.

bottom of page